Beograd dobija akva-park

Beograđani više neće morati da gledaju u nebo kako bi uživali u zabavi na vodi, jer će za mesec dana na Ledinama biti otvoren akva park, pišu Večernje novosti.

akva-park

Uz bazen sa vrtlozima, mini barovima i toboganima, moći će da se uživa i na otvorenim kupalištima i đakuzijima na krovu novog „Holivudlenda.“ Neće biti baš veliki kao onaj u Bloku 44, čija je gradnja počela pre 10 godina, pa brže bolje obustavljena, ali…

Palme i trska visine do 2,5 metara potpuno će promeniti dva hektara placa restorana „Inter Holivud“, gde će dosadašnju obaveznu toaletu za svadbena veselja zameniti kupaći kostimi.

„Već godinu dana pravimo prvi zatvoreni akva park u Beogradu, koji će leti ima kapacitet 1.500 ljudi, a zimai 700“ , rekao je za Večernje novosti Milinko Nešović, vlasnik „Holivudlenda.“

Na rasplaganju će biti ukupno deset bazena, dva đakuzija, koje će opsluživati šest do sedam barova i restorana.

Avantura će počinjati već sa 200 metara visine, odakle će toboganom posetioci moći tek na kratko da napuste okrilje zatvorenog dela, a zatim ih ponovo spust vraća pod kupolu vodene oaze. Kružnim putem ih vodi do “pećine“ od 100 kvadrata ili se pak mogu odlučiti na bazen od 35 metara dužine sa brzacima.

Najmlađi će svoju zabavu pronaći kraj manjeg bazena, a predah od vratolomija će ih čekati uz vodeni šank. Neće izostati ni sunačanje ukoliko se produži podzemnim prolazom od krova novog hotela gde posetioce očekuju još jedan bazen i đakuzi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com