Dačić: Pobeda Srbije, poraz Milanovića

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je povodom ukidanja odluke Vlade Hrvatske o blokadi granice sa Srbijom da to predstavlja veliki uspeh politike Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Dačić

„Ukidanje jednostrane i protivpravne odluke hrvatske vlade o blokadi‎ granice sa Srbijom predstavlja veliki uspeh politike Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem i veliki poraz neodgovorne politike Vlade Hrvatske i njenog premijera Zorana Milanovića.

Građane i privrednike u regionu ovakav ishod može samo da raduje, jer je načelo slobode kretanja ljudi, robe i kapitala od ključnog značaja za ekonomski razvoj i stabilnost.

Građane Srbije može da raduje činjenica da Srbija ima premijera i Vladu koji su sposobni i hrabri da donose najbolje moguće odluke za Srbiju i da u tome imaju podršku EU i drugih naših partnera.

To se po prvi put jasno videlo posle dugog niza godina i to najbolje potvrđuje da je Srbija na pravom i dobrom putu“, naveo je u izjavi Dačić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com