Er Srbija: Vaš zahtev nije odobren

Košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion sveta, danas je otputovala u Berlin, gde se od sutra održava Evropsko prvenstvo. Odleteli su puleni Saše Đorđevića redovnom linijom Er Srbije i platili prekomeran prtljag, čitavih 500 kilograma.

Generated by  IJG JPEG Library

Košarkaški savez Srbije najoštrije je osudio taj potez nacionalnog avio-prevoznika.

„Nismo se bunili kada je menadžment Er Srbije prekinuo dugogodišnju praksu da nacionalna avio kompanija bude kroz kompenzaciju sponzor košarkaških reprezentacija. Nismo se bunili ni prošle godine kada smo posle osvajanja srebra na Svetskom prvenstvu dva sata sedeli na aerodromu u Madridu i gledali u parkiran avion Er Srbije. Avion u koji nas nisu puštali i pored toga što ga je po košarkaše poslala Vlada Republike Srbije, koja je preuzela plaćanje troškova na sebe. U avion smo pušteni tek kad smo sa računa Saveza uplatili novac koji nam je kasnije Vlada refundirala. Sve smo razumeli, ali da nam nacionalna avio kompanija ne može pomoći čak ni time da nas oslobodi plaćanja viška prtljaga, to zaista ne možemo da razumemo i najoštrije osuđujemo“, navodi se u saopštenju KSS-a u kojem je objašnjeno i da je višak prtljaga zapravo sportska i medicinska oprema.

KSS

I zaista, na društvenoj mreži Tviter objavljena je e-mail prepiska u kojoj je molba da se košarkaši oslobode plaćanja dodatnog prtljaga odbijena u jednoj rečenici.

Er Srbija

Za sada nije poznato koliko je KSS morao da doplati za prekomernih 500 kilograma prtljaga, ali po komplikovanom cenovniku Er Srbije za naplatu za višak prtljaga jasno je da se radi o značajnoj sumi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com