Ispeci, pa reci : Bez Vučića nema Srbije???

Sreća što smo na ovakve drame, koje se odvijaju izmedju najtežih dosad preko neprospavanih i nazad do najtežih dosad noći – pomalo oguglali.

Ali sad nas je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić obavestio da smo se neodgovorno opustili.

I od najtežeg i najgoreg ima još teže i gore :može nam se desiti na nema ko iz tih najtežih noći da nas probudi, pardon, spasi.

Mediji su, naime, preneli da na sastanku u centrali SNS u nedelju uveče nije sve teklo kao po loju. Neki od naprednjaka su se protivili nastavku pregovora sa SAD i EU na principima o kojima se poslednjih dana spekuliše, a o kojima javnost nije obaveštena.

Za emisiju Hit tvit Televizije PINK, predsednik Izvršnog odbora SNSa Darko Glišić je potvrdio da je predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić na ovo nesaglasje u svojoj stranci rekao da ako neko misli da bolje od njega može da vodi državu i  hoće ekonomski da je uništi i ako narod na referendumu bude glasao protiv nastavka pregovora o KiM, on je spreman da podnese ostavku.

Ako predsednik Vučić ostane pri svome, ocenio je Glišić,“ to je kraj za SNS i kraj karijere koju je SNS imala na političkoj sceni Srbije“ .

Glišić ocenjuje da bi ostavka predsednika Srbije bila nešto najgore što bi moglo da se desi Srbiji, navodi PINK. Dok Politika u naslovu iste informacije tvrdi da je Vučić zapretio ostavkom na mesto predsednika SNSa.

Nakon ostavke Vučića sledilo bi nešto što je „najgori scenario za Srbiju i što ne smem ni da zamislim“, rekao je Glišić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com