Najveća start up investicija u sektoru informacionih tehnologija

ICT Hub, biznis inkubator za informaciono-komunikacione tehnologije, svečano će biti otvoren u utorak u Naučno-tehnološkom parku „Zvezdara“.

Ovaj projekat realizovali su DNA Communications i Orion telekom u saradnji sa USAID-om.

Cilj projekta ICT Hub, vrednog 700.000 dolara, je da doprinese razvoju kapaciteta tehnološkom preduzetništva među mladim ljudima.

„Ukoliko imaš dobru ideju za IT projekat i razmišljaš o pokretanju sopstvenog biznisa, ICT je pravo mesto za tebe: u njemu te čeka konkretna podrška za osnivanje i razvoj sopstvene IT kompanije. Stvoren je po ugledu na uspešne evropske projekte, a cilj je što brži prelazak iz start-up faze u fazu rasta“, ističe se u objašnjenju funkcionisanja ITC Hub-a.

Korisnicima ITC Hub-a obezbeđena je mentorska pomoć i edukacija u oblastima kao što su: uspešno započinjanje sopstvenog biznisa i vođenje sopstvene firme, strateški menadžment, Project management, Teamwork, co-working, tehnike promocije i marketinga, tehnike prodaje, kako do strateškog partnerstva, šta, kako i zašto plaćaju Angel Investors…

Mesečna naknada za učestvovanje u ICT Hub-u je 50 dolara, a ostatak do pune cene od 200 dolara je subvencionisan za prvu generaciju korisnika.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com