Počela turistička kampanja „Moja Srbija“

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je osnovni cilj kampanje „Moja Srbija“ da se pokaže da naša država ima turističke kapacitete i sadržaje koji mogu da budu daleko bolje iskorišćeni, kao i da se ujedno novac građana zadrži u zemlji.

moja srbija

Vučić je na Trgu Republike u Beogradu, gde je promovisana turistička ponuda za predstojeći letnji period, pozvao građane da odmor provedu na najlepšim domaćim destinacijama, turističkim mestima, manifestacijama i banjama, koje su privlačne i stranim turistima.

On je ponovio da je cilj da se ovom kampanjom novac građana zadrži u Srbiji, s obzirom na to da trošimo više od 890 miliona evra na turizam u inostranstvu.

Prema njegovim rečima, te su brojke i veće jer je navedena cifra samo ono što se kontroliše preko Narodne banke Srbije (NBS).

Kampanju „Moja Srbija“ danas su promovisali i potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministar privrede Željko Sertić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predstavnici Turističke organizacije Srbije (TOS) i Turističke organizacije Beograda (TOB).

Turistička organizacija Srbije organizovala je i promotivni karavan, koji će putovati kroz 10 gradova u Srbiji, i to Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, Čačak, Užice, Leskovac i Novi Pazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com