Premijer i KK Partizan: Aleksandar Vučić je pomogao Partizanu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i košarkaški klub Partizan u odvojenim nastupima istakli su kako je upravo Aleksandar Vučić zaslužan za finansijsku pomoć tom klubu.

Aleksandar Vučić

„Ja se sada obraćam direktno navijačima Partizana: Više je pomogla država i Aleksandar Vučić košarkaškom klubu Partizan nego košarkaškom klubu Crvena zvezda“, rekao je Vučić sinoć gostujući na RTS-u, nakon što je istakao da je „besan na rukovodstvo Partizana“ zbog toga što oni neće direktno da kažu svojim navijačima ko pomaže klub.

Ni 24 sata nije prošlo, a rukovodstvo KK Partizan se oglasilo. Apelovali su na navijače upravo povodom ove teme.

„Uz veliki lični angažman predsednika Vlade kao i njegovog Kabineta, Klub je obavio niz razgovora i konsultacija sa svim poveriocima, i sprečio blokadu klupskog računa koja bi zasigurno, ako ne ugasila, a onda znatno otežala koliko-toliko preživlјavanje kluba i njegov opstanak u formi kakvu znamo i na kakvu smo navikli“, ističe se u apelu navijačima objavljenom na sajtu KK Partizan.

Dodaje se i da je upravo Aleksandar Vučić zaslužan za povratak Telekoma Srbije u sponzorski pul kluba.

„Ponovo, uz pomoć predsednika i članova Vlade Republike Srbije, dugogodišnji sponzor našeg Kluba, Telekom Srbija, posle godinu i po dana pauze vratio se u crno-beli tabor u vreme kada se Klub nalazio u nezavidnoj takmičarskoj situaciji“, piše u saopštenju.

Saopštenje je završeno pozivom navijačima da se „uzdrže od pogrdnog navijanja i izražavanja političkih i vansportskih stavova“ na račun predstavnika države.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com