Radno vreme prodavnica danas minimum do 18 časova

Na Badnji dan, 6. januara, prehrambene prodavnice moraju da rade najmanje od 9.00 do 18.00, dok na Božić, 7. januara mogu biti zatvorene, objavio je Beoinfo.

Kako je navedeno, prema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda, benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada radiće od 00 do 24 sata, a ostale bezinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

Gradske pijace saopštile su da će 7. januara raditi od 6.00 do 13.00 samo zelene pijace „Zemun“, „Banovo Brdo“ i „Dušanovac“, dok će ostale biti zatvorene.

Otvoreni tržni centar na Novom Beogradu – Buvljak, pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom Miljakovac, kao i pijaca cveća „Krnjača“ na Božić, 7. januara neće raditi.

Trgovinski objekti „maksi“, „mini maksi“,“šop end go“, „tempo“ i „tempo ekspres“, kako je saopšteno iz kompanije Delez, na badnje veče radiće skraćeno, do 18 časova, dok će 7. januara, na Božić biti neradan za sve prodavnice.

 

Beta

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com