Rusi traže mesto za proslavu Nove godine, šta mi nudimo?

Ruske turističke agencije tvrde da su za doček Nove godine u Egiptu već prodale 150.000 aranžmana i da odgovarajuću zamenu za tu destinaciju još nisu našle.

Beograd

Asocijacija turoperatora Rusije, kako izveštavaju RIA Novosti, tvrdi da već poskupljuju novogodišnja putovanja za Tursku i Kipar, a da su sem toga te dve destinacije kao zamena Egiptu neodgovarajuće jer u to doba imaju hladnije vreme od egipatskog.

Ujedinjeni Arapski Emirati i Tajland ne odgovaraju zbog skupoće, a Krimu, koji se već nudi, trebaće, po oceni ruskih turističkih radnika, izmedju 10 i 20 godina da dostigne kvalitet usluga koje nudi Egipat.

Ruski turisti koji su nameravali da Novu godinu provedu u Egiptu uglavnom traže tople plaže i tu mi ne bismo imali šta da im ponudimo, ali ne bi trebalo dizati ruke ni od ove prilike sa nekom, recimo, skijaškom alternativom.

Inače, broj ruskih turista u Srbiji, prema podacima Ruske federalne službe za statistiku, u padu je. Tokom prvog kvartala ove godine u Srbiji je iz turističkih razloga boravio 8341 gradjanin Rusije, što je za 28 odsto manje nego u istom kvartalu prošle godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com