Smajlović: Politika zna više od Saveta

Razočarana sam zato što sam u tom izveštaju zatekla manje nego što je sama Politika objavila u tekstu na naslovnoj strani, rekla je portal Ekonomske Vesti glavna i odgovorna urednica dnevnog lista Politika povodom izveštaja Saveta za borbu protiv korupciju o vlasništvu u medijima.

„Još više sam razočarana što izgleda da autori izveštaja nisu umeli da razliku šta je Politika A.D. a šta je Politika novine i magazini. Verica Barać kad je pisala svoj izveštaj ona je svima nama dala izveštaj da ga vidimo pre objavljivanja kako bi se razne greške ispravile i ne znam zašto to ovog puta nije urađeno kako bi se otklonile neke greške koje su površne, lako uočljive i na kraju kvare utisak. Ipak to nije dnevni list, to je nešto što je mesecima rađeno i što je moglo da bude provereno“, istakla je Smajlovićeva.

Na naše pitanje da li je Miroslav Bogićević većinski vlasnik Politike, Smajlovićeva je odgovorila: „Ja vas uveravam da sve što ja saznam o vlasniku Politike u isto vreme će saznati i čitaoci Politike.“

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com