Turski hotel: Besplatno za srpsku „decu“ do 35 godina

Turski hotel „Orange County“ od pet zvezdica u Alanji odlučio je da ovog leta ponudi besplatan smeštaj za srpsku „decu“ do 35 godina ukoliko borave u pratnji dve odrasle osobe, pišu Večernje novosti.

Antalija

Hotelijer se odlučio za gratis smeštaj „dece do 35 godina“, jer u Srbiji pola miliona ljudi, odnosno svaka druga osoba do 34. godine, iz ekonomskih razloga i dalje živi sa roditeljima.

Gratis, dakle, dobija prvo „dete“ do 35 godina, a roditelji do 31. marta dobijaju dodatni popust na aranžman od 35 odsto.

Želeći da podrži ovu akciju agencija „Fibula“ je obezbedila i besplatnu avio kartu za „decu do 35 godina“, a i dalje žive i žele da putuju sa svojim roditeljima.

Ukoliko porodica ima dvoje dece do 18 godina oboje će imati besplatan smeštaj. Takodje, treba napomenuti da deca mogu da koriste sve sadržaje, uključujući i mini klub.

Smeštaj je na bazi „Ultra All Inclusive“ što podrazumeva otvoreni bife – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu večernju užinu, lokalna i
standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme… Dakle, alkohol je „deci“ dozvoljen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com