Uzeli stvari na svoje bicikle: Upoznajte niške kurire na dva točka

David Ilić i Mihajlo Savić, studenti iz Niša, žargonski rečeno zapalili su društvene mreže svojim poslovnim poduhvatom – pokrenuli su prvu kurirsku službu na biciklima u Nišu.

kurir

Po uzoru na svetske metropole, gde ozbiljne kurirske kompanije koriste upravo bicikle za raznošenje pošiljki, Ilić i Savić su odlučili da „stvari uzmu na svoje bicikle“ i nakon nekog vremena im se isplatilo. Iako u početku interesovanja praktično nije ni bilo, nakon što je jedan njihov letak dospeo na društvene mreže posao je krenuo.

„Ne znam kako se ranije nismo setili društvenih mreža. To je pre nekoliko dana zaživelo preko Fesjbuka, ljudima se dopalo i za sada lepo ide. Tokom par dana, koliko radimo, imali smo 6-7 mušterija, što još uvek nije puno, ali bitno da smo počeli“, rekao je David Ilić za portal Južne vesti.

Ukoliko ste iz Niša i potrebna vam je kurirska služba, Davida Ilića i Mihajla Savića, kurire na biciklima, možete pronaći na njihovoj Fejsbuk stranici gde već imaju preko 3.000 lajkova.

Da je poslovni poduhvat ovih niških studenata naišao na pozitivne reakcije javnosti, pored velikog interesovanja medija, potvrđuje i jedna poruka ostavljena na njihovoj Fejsbuk stranici: „Pozdrav drugari… Od mene imate besplatan servis bicikala…“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com