Anonimusi teroristima: Vi ste virus, mi smo lek

Hakerska grupa Anonimus nastavila je sa sajber ratom protiv Islamske države. Prema najnovijim podacima Anonimusa, oni su sa društvene mreže Tviter uspeli da „skinu“ preko 20.000 naloga povezanih sa ovom terorističkom organizacijom.

Anonimusi

„ISIS (Islamska država Iraka i Sirije), jurićemo vas i gasii vaše sajtove, profile, e-mail adrese i raskrinkaćemo vas. Od sada nema bezbednog onlajn mesta za vas. Postupaćemo prema vama kao prema virusu, a mi smo lek“, poručili su hakeri teroristima.

Anonimusi su na svom Jutjub kanali objavili imena svih profila koje su ugasili na Tviteru.

„Vreme je da shvatimo da su društvene mreže solidna osnova ISIS-u za komunikaciju, kao i za usađivanje svojih terorističkih ideja omladini. Ali, u isto vreme društvene mreže su pokazale i da su napredno oružje. Moramo da radimo zajedno i da iskoristimo društvene mreže da eliminišemo profile koje koriste teroristi“, rekli su Anonimusi.

 

Podsetimo, Anonimusi su nakon terorističkih napada u Parizu, u petak, 13. novembra, objavili da započinju najveću akciju do sada, usmerenu protiv Islamske države. Rezultate svoje borbe objavljuju na društvenim mrežama pod oznakom #OpParis.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com