Najbolji smartfoni po oceni „Ruskog kvaliteta“

Na osnovu ocene 229 parametara, nekomercijalni „Ruski sistem kvaliteta“ utvrdio je da je najbolji smartfon Samsung Galaxy Note 9.

Na spisku Ruskog sistema kvaliteta poznatijeg kao „Ruski kvalitet“ nalazi se 415 modela smartfona, uključujući 106 modela, koji više nisu u prodaji, kao i 13 najnovijih.

Drugo i treće mesto po kvalitetu dele iPhone XS Max i iPhone XS.

Kako je navela ta organizacija, koja insistira na tome da ne prodaje ni svoje testove ni reklame i ne može imati sponzore, ocenjivani su, izmedju ostalog, vreme punjenja, dužina rada akumulatora, jačina displeja, brzina procesora, kvalitet kamere i videa.

Na četvrtom mestu je Samsung Galaxy S9, a na petom Samsung Galaxy S9+.

Na šestom mestu je Samsung Galaxy S8, a na sedmom Huawei Mate 20 Pro.

Na osmom mestu je iPhone XR.

A poslednja tri mesta, medju najboljih deset, dele Samsung Galaxy S8+, iPhone 8+ i Huawei P20 Pro.

„Ruski kvalitet“ se diči da se oslanja na tradiciju oznake „Snabdevač dvora Njegovog Kraljevskog Veličanstva“ i od osnivanja 2015. godine je dodelio svoj Znak kvaliteta 240 proizvoda na ruskom tržištu.

Organizacija se rado odaziva povodom prazničnih običaja i javnih nedoumica. Pa je ovih dana, a povodom Nove godine, objavila spisak najkvalitnijih marki šampanjca na ruskom tržištu, a preporukom se oglasila i povodom nedoumice oko alergija, koje navodno, mogu izazvati mandarine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com