Posle Trampa i Bajdena: Komisija za predsedničke duele hitno menja pravila

Prvi televizijski duel američkih predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Džoa Bajdena ocenjen je kao verovatno najhaotičniji u američkoj istoriji, pa je Komisija za predsedničke duele (CPD) reagovala promptno najavljujući promene pravila.

„Debata od prošle noći jasno je pokazala da format preostalih debata mora biti dopunjen kako bi se obezbedila urednija diskusija“, saopštila je Komisija za predsedničke debata, koja je, kako prenosi Yahoo News, neprofitna korporacija zadužena za njihovo praćenje.

„CPD će pažljivo razmotriti koje promene treba usvojiti i te će mere objaviti ubrzo“, saopštila je ta komisija.

Novinarka CBS News-a Nora O’Donel objavila je da će jedna od mera biti isključivanje mikrofona učesniku debate, koji se ne bude pridržavao pravila.

Preostala dva televizijske duela izmedju Donalda Trampa i Džoa Bajdena biće održana 15. i 22. oktobra.

Predsednički izbori u SAD održavaju se 3. novembra.

Tokom televizijske debate održane na Case Western Reserve University u Klivlendu, američki predsednik Donald Tramp je sve vreme bio mrzovljan, a njegov izazivač Džo Bajden se sve vreme nečemu podsmevao.

Tramp je permanentno upadao u reč, čas Bajdenu čas moderatoru tog šoa Krisu Volasu, dok se Džo Bajden Trampu obraćao s nipodaštavanjem uvredljivim i za nezainteresovanog posmatrača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com