Trampu dan počinje višečasovnim gledanjem televizora

Američki predsednik Donald Tramp najmanje četiri sata dnevno gleda televiziju, tako puni baterije besom koji izliva na Tviter poruke, tvrdi Njujork tajms.

Prema podacima koje je taj list dobio u razgovorima sa 60-ak pomoćnika u Beloj kući, Tramp ustaje u 5.30 i, još u pidžami, gleda CNN, prelazi na Fox News, pa na MSNBC. Vesti ga inspirišu da ljutito reaguje na Tviteru.

Njegovi najbliži saradnici pokušavali su da ga od televizora odvoje ili ubede da svoj radni dan počinje kasnije, ali im to nije pošlo za rukom, tvrdi Njujork tajms.

Pošto je suspendovan novinar TV kanala ABC News Brajan Ros, zbog iznošenja netačnih navoda o predsednikovim odnosima sa Rusijom, Tramp je danas izrazio očekivanje da će do otkaza doći i na CNN-u. Ta TV stanica je objavila da je Tramp dobio ključ za dešifrovanje sadržaja sajta Demokratske stranke 4. septembra 2016. godine, dakle pre nego što ih je objavio Vikiliks. CNN se brzo izvinio, bilo je to 14. septembra, ne 4.septembra…ali dokaz da neobjektivno izveštavaju o predsedniku je – tu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com