Vučić: Nismo mi uklonili naslovnu stranu NIN-a

“Mi nismo uklonili (naslovnu stranu NIN-a), oni su”, rekao je gostujući jutros na TV Pink predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da on nije osudio naslovnu stranu NIN-a.

“Video sam da su neki rekli da sam se našalio, nisam. Nije potrebno bilo kome da živi moj život, niti da ja objašnjavam da li mi je teško ili nije i koliko moram da se borim. Nikoga ne treba da interesuje kako je mojim roditeljima kad vide da je u mene uperena snajperska puška. Mislim da je ta naslovna strana bila dobra prilika. Žao mi je što su povukli tu naslovnu stranu zato što je to slika i prilika onih koji bi da vode Srbiju na drugačiji način, onih koji kažu da ih vređaju, a mene nazivaju psihopatom”, rekao je Vučić.

On je rekao da je bio na četiri sajma naoružanja, a da je sa namerom izabrana slika iz 2017. godine, na kojoj je u njega uperen snajper.

“Ali nismo uklonili, oni su. Ja žalim što su sklonili tu naslovnicu. Mogla je da se vidi ta njihova patološka mržnja”, rekao je Vučić.

On je, prema sajtu TV Pink, optužio Dragana Djilasa da je sve to on sastavljao „jer je opsednut novcem i vlašću i jer više ne može da krade koliko je krao ranije“.

„Ta fotografija je smišljeno uzeta, a ja ih molim da je u svakom broju objavljuju. Objašnjenje da ih zanima ko je opljačkao Krušik je laž. Krušik su opljačkali oni koji su bili na vlasti do 2012.godine,rekao je Vučić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com