Agencije već prodaju aranžmane za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018.

Baš ste rešili da ne propustite Svetsko prvenstvo u fudbalu jun-jul 2018. godine?

Vama je naravno poznato da je smeštaj u Moskvi veoma skup. Booking.com tvrdi da je već prodato 73% kapaciteta u Moskvi za drugu polovinu vremena kad se Svetsko prvenstvo u fudbalu održava. Sada se uglavnom nude apartmani, hosteli i poneki hotel. Booking.com tvrdi da je smeštaj van Moskve jeftiniji i za 60%, pa preporučuje da i o takvom smeštaju razmislite.

Napominjemo, smeštaj možete rezervisati i u samom hotelu, pa i to pokušajte.

Ekonomske Vesti su napravile mali test: koliko bi koštao smeštaj u Moskvi od 30. juna do 16. jula za četiri osobe, ukoliko se rezerviše preko Booking.com? Od 88.053 dinara u hostelu Cinema, 550 metara od centra, do 2.275.000 u jednom apartmanu. Rezerviše se dok ima, plaća se u hotelu. Obratiti pažnju na informaciju cene otkazivanja.

Provereno jeftini hotel „Petrovka 17“ 500 metara od Boljšoj teatra, gotovo je za naše datume rasprodat – ponudili su nam dve dvokrevetne sobe s bračnim krevetima za dve i jednu osobu po ceni od 951.820 dinara + 813.064 dinara. Moglo bi da se desi da ova cena podrazumeva zajedničko kupatilo.

Aranžmane za Svetsko prvenstvo u fudbalu počele su da prodaju i turističke agencije. U jednoj od njih ponuda je ovakva, ako aranžman uzmete do 31. decembra 2017. godine, za 7 noćenja cena je od 1.069 dolara (hostel) do 7.075 dolara (hotel). Ako do 31. decembra uzmete aranžman za 16 noćenja, cena je od 1.663 do 9478 dolara,zavisno od kategorije hotela.

U ovu cenu nije uračunata avio-karta ni karte za fudbalske utakmice, prevoz po Rusiji jeste.

Ako aranžman uzmete posle 31. decembra, sve je još skuplje.

Sudeći po datumima polazaka, u ove aranžmane nije uključena finalna utakmica.

I važno je napomenuti, cena se preračunava u dinare po kursu banke koju je izabrala agencija, na koji treba obratiti pažnju jer može da vas iznenadi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com