Ovo su najskuplji hotelski apartmani na svetu (2)

U prvom tekstu o najskupljim hotelskim apartmanima na svetu predstavili smo vam hotelski luksuz od šestog do devetog mesta, a sada je vreme za ono glavno – TOP 5 najskupljih hotelskih apartmana.

Hilltop Estate

Hilltop imanje – Laucala Island Resort
(40.000 dolara)
Čak i ako imate 40.000 dolara, koliko košta noć u ovom „hotelskom apartmanu“, za dolazak na Hiltop imanje to vam neće biti dovoljno. Naime, gosti prvo moraju da pošalju popunjen upitnik ili preporuku nekoga od bivših gostiju. A čak i tada mogu da vas odbiju. Tako je to zamislio vlasnik Laucala Island Resort-a, milijarder Ditrih Matešic. Ukoliko mu se svidite, ili kako to već ide, za 40.000 dolara na raspolaganju će vam biti ogroman golf teren, privatna plaža, usluga kuvara i dadilje 00-24 i naravno sama kuća. 

Shahi

Shahi Mahal apartman – Raj Palace
(40.000 dolara)
Ovaj hotel ne zove se slučajno Raj Palace (vladareva palata), jer je u prošlosti to zaista i bio. Zato i ne treba da čudi luksuz kojim odiše ovo zdanje. Kada je u pitanju apartman Shahi Mahal, on se sastoji od šest spavaćih soba, privatnog bioskopa, bilbioteke i trpezariji, a nameštaj u njemu je izrađen od zlata i slonovače. Ovde vam na raspolaganju nije batler, već čitava ekipa batlera. 

Ty Warner

Ty Warner penthaus – Four Seasons Hotel New York
(45.000 dolara)
Ty Warner penthaus nalazi se na celokupnom 52. spratu poznatog njujorškog hotela te vam je na raspolaganju pogled od 360 stepeni na Menhetn. Između ostalog, ovaj apartman je poznat po dijamantskim svetlarnicima. Uz sam apartman tu je i 24-časovna usluga batlera, privatnog trenera i vozača. 

Royal Villa

The Royal Villa – Grand Resort Lagonissi
(47.000 dolara)
– Malo ko bi očekivao da se na drugom mestu ove skupocene liste nalazi jedna hotelska vila u Atini. No, tako je. U cenu ove vile ulazi i privatni avionski prevoz, na račun hotela. Po dolasku, gostima je na raspolaganju privatni kuvar, privatni trener, kao i pijanista, ako vam je baš neophodan. U sklopu vile se nalaze dva bazena, zatvoreni i otvoreni…

Wilson

The Royal penthaus/apartman – Hotel President Wilson
(65.000 dolara)
– I evo ga, šampion! Ogromni ženevski apartman (preko 5.000 metara kvadratnih) košta od 65 do čak 80 hiljada dolara za noć. Gostima je na raspolaganju 12 spavaćih soba, isto toliko kupatila, vrata su blindirana, postoji i sef veličine čoveka, prozori su neprobojni, u apartman se može stići i preko helipada…pa ako vas traži policija i imate 65.000 dolara viška…

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com