SPA centar Vrujci: Naš bazen se otvara za dvadesetak dana

Tomislav Cvetković, direktor firme „Samo rad“ iz Aleksandrovca, kaže da će bazeni bivšeg (Čutovićevog) SPA centra u Banji Vrujci biti otvoreni za kupače u narednih 15-20 dana.

U toku je velika rekonstrukcija tih bazena i gradnja nove zgrade u kojoj će biti prostor za prodaju karata, svlačionice, lekara, kaže Cvetković za Ekonomske Vesti.

„Nadam se da ćemo za mesec dana da završimo, 50 radnika radi non-stop“, kaže Cvetković.

Što se tiče ranije započetog velikog hotela, Cvetković kaže: „Njega sad ostavljamo. Na njemu će radovi da počnu za godinu dana“.

Firma „Samo rad“ je imovinu nekadašnjeg SPA centra (uključujući započeti hotel i bazene, koji su bili u funkciji) kupila prošle godine od MB Konsalting u stečaju, ranije vlasništvo Milisav Čutovića, za 180 miliona dinara.

Pre te kupovine, predsednik opštine Mionica Boban Janković za Ekonomske Vesti je rekao: „Pa evo, kad je u pitanju Čutović, napravljen je objekat gde su dve etaže bespravno uradjene, bez dozvole. I čak bazen, veliki, olimpijski, isto je bez dozvole izgradjen“.

Tomislav Cvetković je za Ekonomske Vesti prošle godine po kupovini imovine SPA centra u Vrujcima rekao: „Prvo moramo sve da legalizujemo, jer puno tu ima nelegalizovanog“. Sada kaže da se „sve to završava, dozvole dobijamo, jedno po jedno“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com