Smešna strana sveta : Ženu možeš da promeniš, ali stranku – nikako

U Narodnoj skupštini Republike Srbije danas, se opet debatovalo o poslanicima, odnosno političarima preletačima.

U već okoštalom ključu : zaljubi se čovek, pa ostavi i ženu i deci. Pa svi puni razumevanja :Šta će, zaljubio se. Biva i po više puta. Što više puta, to viša cena Što važi za ženu (i dece), za političku stranku ne važi – nikako. Ko promeni stranku, predmet je osude i podsmeha za ceo politički život. Mada biva da tu osudu i podsmeh naplati – dobro.Pa tako više puta.

I tako je Zoran Lutovac lider Demokratske stranke dobacio šefu poslaničke grupe Srpske napredne stranke(SNS) Milenku Jovanovu da je preletač. Nije morao da kaže, podrazumeva se – bedni.

Jovanov je i inače rečit. Nije demantovao. Promenio je stranku. Iz Demokratske stranke Srbije preleteo je u SNS.

Ali, rekao je Jovanov, i Lutovac je preletač.On je od Demokratske stranke napravio NIŠTA. I valjda u ništa preleteo…

Prozvan je, i ne prvi put, ministar finansija Siniša Mali. I on ima neku nejasnu političku prošlost. Igrao je značajnu ulogu u procesu privatizacije kad je tim procesom vladala Demokratska stranka, naime 2002 – 2003.

Ali, rekao je danas Siniša Mali, on nikad nije bio član Demokratske stranke, pa nije nikud ni preletao.Politikom je počeo da se bavi 2012.godine, kad je, zajedno sa svojim prijateljem Aleksandrom Vučićem, postao ponosni član Srpske napredne stranke.

A sa 8 privatizacija, kojima je rukovodio u vreme kad je procesom privatizacija vladala Demokratska stranka – ponosi se :Merima Kruševac, Zdravlje Leskovac, Duvanska industrija Niš, Zorka pharma i druge i danas rade.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com