SAD Midterms 2022 : Izbori koje je izgubio jedino Tramp!

Dakle, još se ne zna da li će američki republikanci imati većinu u oba doma Kongresa, ali jedno je izvesno : republikanci su DOBILI manje nego što su očekivali, demokrate su DOBILE, više nego što su očekivale, izgubio je, sudeći po medijima koji drže stranu aktuelnoj američkoj administraciji, jedino bivši američki predsednik Donald Tramp.

Njegovi puleni u trci za Predstavnički dom i Senat prošli su, uglavnom, loše.

Ali, po oceni komentatora, najgore što je moglo da snadje Trampa nije čak ni poraz  njegovog kandidata, širom sveta poznatog dr Mehmeta Oza , u Pensilvaniji, državi u kojoj su izbori ispali najskuplji, a rezultat pred izbore ocenjivan kao odlučujući za uspostavljanje republikanske kontrole u Senatu.

Najgore što je snašlo Trampa je  briljantna pobeda republikanskog kandidata Rona DeSantisa u Floridi, gde je treći put izabran za guvernera. On je sa gotovo 20 procentnih poena razlike do nogu potukao demokratskog izazivača Carlija Krajsta i definitivno se preporučio za predsedničku kandidaturu 2024.godine.

CNN je zabeležio da je jedno vreme Trampu bliski The New York Post objavio sliku guvernera Floride Rona DeSantisa sa ženom i troje male dece uz potpis DeFUTURE.

Tramp je svoju kandidaturu za predsedničke izbore 2024.godine, trebalo da objavi posle Midterms održanih u utorak.

Hoće li?

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com