Brankov most: Autobusom za 20 minuta, dva radnika i dva nadzornika

Beogradjanima ne treba objašnjavati – rekonstruišu se saobraćajnice na sve strane, a najteži zadatak ovih dana je preći Brankov most.

Glavni gradski most, koji svakodnevno prelazi stotine hiljada gradjana, pod režimom rekonstrukcije je od sredine avgusta, a završetak radova se očekuje krajem ove godine. Do tada – strpljenje, što bi rekao gradonačelnik Siniša Mali.

Ekipa portala Ekonomske Vesti danas je podelila muku sa Beogradjanima – merili smo koliko je potrebno vremena da se od zgrade Skupštine opštine Novi Beograd dodje do Zelenog Venca i to gradskim prevozom.

Oko 17 časova i 22 minuta na stanicu je pristigao autobus na liniji 75. Za manje od desetak minuta stigao je do TC Ušće, a onda…

Prilazak Brankovom mostu izuzetno je otežan i za samo nekoliko desetina metara autobusu je bilo potrebno 10 minuta. Pa još toliko za prelazak preko delimično zatvorenog Brankovog mosta.

Dakle, pola sata sa Novog Beograda do centra grada, a samo 20 minuta od Ušća do kraja Brankovog mosta.

A radnici? Pa, bilo ih je. Dva radnika izvodjača radova, Mostogradnje, primetili smo pri kraju Brankovog mosta, izmedju dve mašine. Nad njima su bdile dve osobe, bez radničke opreme, a koji metar dalje, tik uz ogradu, sedeo je čuvar gradilišta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com