Kolaps na Ušću

Trenutno je na Ušću opšti kolaps.

Linije gradskog prevoza koje prolaze Bulevarom Mihajla Pupina uglavnom otvaraju vrata pre stajališta Šest kaplara kako bi gradjani imali priliku da napuste vozila nakon 20-minutne vožnje tokom koje se predje tek nekoliko desetina metara.

Uključenje na Brankov most, kako iz pravca Novog Beograda tako i iz pravca Zemuna, takodje zahteva podosta strpljenja. Od samog Ušća potrebno je više od 10 minuta.

Ni alternativni pravac na koji se vozači odlučuju u nadi da će lakše doći do glavnog gradskog mosta (iz pravca Zemuna, preko Savskoj keja pa ispod Brankovog mosta i pored Starog sajmišta) ne pomaže preterano u uštedi vremena.

Oko 18.30 situacija je bila još kritičnija pošto su se Brankovim mostom prošetali radnici Pošta Srbija protestujući zbog materijalne situacije.

Rekonstrukcija Brankovog mosta, zbog koje su zatvorene dve trake, po jedna u oba pravca, trebalo bi delimično da bude završena 10. decembra – tada će u saobraćaj biti puštena još jedna traka. Potpuno okončanje radova na Brankovom mostu očekuje se na proleće sledeće godine.

Srećno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com