Konkurencija ismeva deformisani iPhone 6

Na Zapadu to je uobičajeno. Nema preteranog lažnog „poštovanja“ među rivalima. Svaka greška se skupo plaća, a to je na svojoj koži najbolje osetila američka kompanija Epl i njen najnoviji proizvod, problematični iPhone 6.

Samsung, LG i HTC, rivali Epla na polju smartfonova, jedva su dočekali informacije o manjkavosti iPhone-a 6, kojih je ovih dana pregršt i koje su uzrokovale ozbiljan pad cene akcije američkog giganta na Njujorškoj berzi.

Najplodonosnija mana novog iPhone-a kada je u pitanju ismevanje tog proizvoda svakako je ona da se taj telefon krivi, tačnije deformiše prilikom višesatnog ostanka u džepu od pantalona.

Samsung je bio kratak i jasan. „Zakrivljen. A ne iskrivljen“, poručili su proizvođači galaksi smartfonova uz fotografiju telefona Galaxy Note Edge.

Untitled2

LG je putem zvaničnog profila američke filijale na Tviteru Epl „pecnuo“ sledećom porukom: „Naš telefon se ne deformiše, on je fleksibilan…s namerom“, misleći na njihov iskrivljeni model LG G Flex.

LG

Ni HTC nije propustio priliku da ismeje Epl. Oni su svojim američkim kolegama uz fotografiju njihovog predvodnika smartfonova HTC One M 8 poručili sledeće: „Dizajniran da izdrži i najsurovija okruženja. Poput vaših džepova“.

Untitled

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com