Roditelji i deca : Hoće li Ivanka biti potpredsednica Amerike?

„Ivanka? Moja kćer? Nikad nisam razmišljao o nečem takvom“, odgovorio je Donald Tramp na pitanje indijske NDTV :da li će 2024.godine za potpredsednika Amerike kandidovati svoju kćer Ivanku.

„Nisam čak ni čuo, ali to je interesantna ideja… ona je veoma sposobna osoba to vam mogu reći. Ali ne, ja nisam ni čuo tako nešto“, rekao je Tramp, a prenosi izdanje Sheknows.

Na provokativno pitanje : da li bi razmotrio  ideju da Ivanka bude kandidat za potpredsednika ako se on bude kandidovao za predsednika , Tramp se dočekao na obe noge.

„Ne, ne bih. Ne moja kći Ivanka“.

Prenoseći ovu reakciju bivšeg američkog predsednika, američki mediji tvrde da Tramp i nije tako iznenadjen, kako se gradi, ali dokaz su im knjige njegovih bivših saradnika.

Porodične političke dinastije nisu novost ni za SAD. Robert Kenedi bio je ministar pravde u administraciji svog brata američkog predsednika Džona Kenedija. Hilari Klinton je pokušala da nastavi lozu Klintona na samom američkom vrhu…

Tramp je, kao savetnike, u svoju administraciju uveo zeta i kćer. Na užas i činične komentare republikanskog establišmenta.

Zašto su američki mediji i politička javnost iznimno naoštreni na Ivanku Tramp?

Ne zato što je žena, nego zato što je lepa žena? Demokrate znaju bolje čemu lepe žene služe? Ne, nego zato što u agendu Demokratske stranke spada ta vrsta diskreditacije političkih protivnika širom sveta, pa zašto ne bi i u Americi?

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com