Smešna strana sveta : Možemo da mu se smejemo, nije naš predsednik

Tvrdnje poznatog voditelja Fox News Takera Karlsona da je tokom prošle predizborne predsedničke kampanje američki predsednik Džo Bajden bio pod lekovima, inače ne bi mogao smisleno da nastupa, zabeležena je s pažnjom u emisiji „60 minuta“  ruske državne televizije.

Jedan od učesnika u emisiji, sam malo stariji čovek, primetio je da je  razumljivo za čoveka u Bajdenovim godinama da uzima nešto protiv demencije,  „nećemo se tome podsmevati“.

Voditelji na ruskoj televiziji ni po koju cenu ne propuštaju da na licu mesta  prekinu sagovornike ukoliko im se neka njihova opaska ne svidja, pa je tako čuvena voditeljka Olga Skabejeva reagovala promptno :

„Zašto da se ne smejemo, on hoće nas da uništi. Zašto da se ne smejemo, nije naš predsednik“.

Prema sajtu Fox News, Karlson je, reagujući na najavu da će se Bajden za predsednika kandidovati i 2024.godine, rekao da to ne sme da se desi jer je Bajden dementan i njegovo najbliže okruženje je to znalo još pre tri godine.

„Ispostavilo se, saznali smo kasnije, njegov šta koji je nadzirala dr Džil, njegova supruga, davali su mu pilule pre svakog javnog nastupa, namestajući to na tačno odredjeno vreme, davali su mu dozu nečega. Sad to nije nagadjanje“, sipa sa Karlson sa ekrana pozivajući se na neimenovanu osobu koja je lično prisustvovala.

„Pre nego što je uzeo lek, rekla je ta osoba, Bajden je bio ‘kao dete. Niste mogli komunicirati sa njim’ . On se kompletno promenio pošto je bio na lekovima i ocitoje još na lekovima. Niko ne traži da zna koji su to lekovi. A mi treba da znamo. Poenta je u tome da je demencija Džo Bajdena bila očita za sve oko njega pre vise6od tri godine. Nikad nismo mislili da se to može dogoditi. Da senilnog čoveka učine predsednikom SAD“, rekao je Taker Karlson.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com