Svet je jadan, pardon, jedan: Svaki američki predsednik ima pravo na svoje Vau!

Njegova ljuta protivnica bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton nije patentirala pravo na „Vau“, mada je naručila da je kamere snime kako upravo tim pokličem radosti reaguje na vest o masakriranju libijskog lidera Moamera Gadafija.

Zato je njen ljuti protivnik, aktuelni američki predsednik Donald Tramp sa „Vau“ slobodno mogao da se na Tviteru poraduje vesti da je Vrhovni sud Amerike odlučio da Trampov dekret o zabrani ulaska u SAD izmedju ostalog i Libijcima, nije diskriminatorski.

Predsednik Amerike je nadležan da takav dekret donese, odlučio je sud, a dekret koji ulazak u Ameriku zabranjuje gradjanima Irana, Libije, Somalije, Sirije i Jemena nije diskriminatorski prema muslimanima, jer istu zabranu izriče i državljanima Severne Koreje i Venecuele, nego je motivisan razlozima bezbednosti Amerike.

Američki predsednik Tramp, koji je nedavno objašnjavao šta znači „libijski model” – doneli smo odluku da ih uništimo i uništili smo ih, sada je s  “Vau“ pozdravio konačno ozakonjenje odluke da se gradjanima zemlje koju je uništila Amerika, zabrani da udju u Ameriku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com