Da li decembarske račune za struju treba reklamirati?

Verovatno ne, ali bolje da!

Kako je za Ekonomske Vesti rečeno u Elektroprivredi Srbije „građanima kod kojih se utvrde propusti u prethodnom očitavanju, biće umanjeni računi za januar, posle novog očitavanja brojila“.

„EPS će uraditi analizu svih računa izdatih za decembar kroz poređenje potrošnje u ranijem periodu, a posebno kroz očitavanje potrošnje za januar. Sa pojačanom kontrolom očitavanja stanja brojila za januar biće ispravljene sve eventualne greške koje su načinjene u čitanju za decembar“, objasnili su u Sektoru za odnose sa javnošću EPS-a.

Međutim, takođe nam je rečeno da „građani koji sumnjaju u ispravnost decembarskih računa za električnu energiju, mogu do kraja januara da podnesu reklamacije i ukoliko se utvrdi nepravilnost, biće im umanjen račun za decembar“.

Reklamacije se mogu uputiti pisanim putem na adresu naznačenu na prednjoj strani računa, ili lično na šalteru EPS-a u elektrodistribucijama, na istoj adresi.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je rekao da su višestruko uvećani računi za struju za decembar greška EPS-a, a iz tog javnog preduzeća najavljena je smena nekoliko direktora i rukovodilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com