Ispeci, pa reci : Ko sme Anu Brnabić da pita za EPS?

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je uobičajila da na pitanja narodnih poslanika, dakle predstavnika narodnog suvereniteta, odgovara pitanjima sekantnim i pretećim, kojima ih po pravilu podseća na dane kad su oni, ili stranka kojoj pripadaju, bili na vlasti. Dakle, tu gde je ona sada, a odakle su – pali, pošto ih je narod propitao šta su radili dok su gore bili. Jer se to, iz ovog ili onog razloga, svakom jednom desi.

Ana Brnabić, koja nema prava da propituje i riba predstavnike narodnog suvereniteta, a oni nju mogu s punim ustavnim i zakonskim pravom, sad je prešla na novi nivo komunikacije koji Srbija nije zaslužila ni da se na Boga kamenjem bacala.

Predsednica Vlade Srbije je sa konferencije za štampu takoreći pripretila svima koji (je) pitaju za katastrofalno upravljanje Elektroprivredom Srbije da će promptno od svakog takvog tražiti da položi računa o tome šta je on uradio…Pa ćemo da vidimo kom opanci kom obojci.

„Bilo ko ko nam spočitava što nismo nešto uradili, pitala bih, a šta ste vi uradili, koji nam spočitavate što nije bilo profesionalnog menadžmenta. Koji to novi energokapacitet ste počeli da gradite?“, rekla je Brnabićeva.

Tvrdeći da je vreme za koje se spočitava da nije bilo profesionalnog menadžmenta u EPSu u poredjenju s vremenima drugih menadžmenata “ zlatno doba investicija za EPS“.

Brnabićeva je nabrojala te investicije :posle 31 godine Srbija je pokrenula izgradnju prvog velikog energetskog objekta Termoelektrane Kostolac B koja će biti završena sledeće godine, počela je gasifikacija Srbije, izgradjen je Balkanski tok, krenula je diversifikacija gasnih izvora gradnjom gasne interkonekcije sa Bugarskom, izgradnja kapaciteta za korišćenje obnovljivih izvora energije…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com