Evropo oprez: Šta se desilo u Hanau?

Nemački istražni organi su saopštili da postoji osnovana sumnja da je prošle večeri i noći 43-godišnji bankarski službenik Tobijas R. napravio krvavi pir po nemačkom gradu Hanau tokom koga je ubio devet ljudi, a na kraju svoju 72-godišnju majku i sebe.

Svih devet osoba ubijenih u šiša-baru „Midnight“ i dva kilometra odatle u „Arena Bar & Cafe“ imaju migraciono poreklo, a petoro od njih turski pasoš. Ruska državna televizija tvrdi da se pretežno radi o Kurdima.

Šest ljudi je ranjeno, jedan od njih teško.

Tobijas R. je, navodi FAZ, legalno posedovao više komada oružja, a u njegovom stanu je nađen manifest na 24 strane, u kome je tražio uništenje celih naroda.

Na web stranici koju je otvorio objavio je video na kome se obraća „ličnom porukom Amerikancima“, upozorava ih da je Amerika pod kontrolom tajnih društava, koja nevidljivo upravljaju mislima drugih i uspostavljaju sistem modernog ropstva.

Dalje u svom videu čovek, koji legalno poseduje više komada oružja, tvrdi da u Americi postoje tajne, podzemne vojne baze u kojima se zlostavljaju i ubijaju deca i slavi djavo. Posle svega, Tobijas R, kako prenosi FAZ, poziva Amerikance „SAD u borbu!”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com