Ljuta Zoi: Grčka je ucenjena!

Ovo je ucenja, ucenjena je Grčka, grčki narod i grčki premijer Aleksis Cipras, rekla je predsednica Skupštine Grčke Zoi Konstantopulu, članica Siriza koja se glasno bori protiv novih meri štednje i reformi koje je Vlada Grčke ugovorila sa državama članicama evrozone.

Zoi Konstantopulu

Konstantopulova, inače članica vladajuće stranke Sirize, dodala je da „ukoliko se ova ucena kompletira večeras nema prepreka da ona bude ponovljena“.

„Ne samo protiv Grčke, već i protiv drugih država, naroda i vlada“, rekla je vidno gnevna Zoi Konstantopulu u Skupštini Grčke.

Ona je još jednom dogovor postignut u Briselu nazvala pučem dodavši da je reč o zločinu protiv čovečnosti koji bi mogao da prouzrokuje socijalni genocid.

Podsetimo, uticajna predsednica Skupštine Grčke glasala je protiv prvobitnog grčkog plana reformi i deo je dela Sirize koji je u pismu lideru stranke i premijeru Aleksisu Ciprasu najavio uskraćivanje podrške prilikom izglasavanja zakona potrebnih za dobijanje finansijske pomoći u iznosu od 86 milijardi dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com