Siemens Energy : Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo!

U vreme kad je dobar marketing (skoro) sve, tako velika kompanija kao što je Siemens Energy nije predvidela šta sve igrači na društvenim mrežama mogu da učine od njene neuspele činične duhovitosti.

Zato je svoj tvit o usamnjenoj turbini sa gasovoda Severni tok 2, koja se zaglavila negde na nekom kompanijskom placu u Nemačkoj i koju treba razgaliti izborom pesama na Spotify, povukla. Uz izvinjenje.

„Uklonili smo svoj tvit o turbini, koji je izazvao kontroverznu diskusiju. Shvatili smo da su ton i tema izazvali neumesne asocijacije. To nam nije bila namera i mi se izvinjavamo“, napisala je kompanija Siemens Energy na svom Twitter nalogu.

I podvukla da od početka osudjuje rusku vojnu intervenciju u Ukrajini.

Oni su ranije pozvali tviteraše da usamljenoj turbini naprave plejlistu na Spotify i sami su počeli pesmom The Police „So Lonely“, a odmah im se odazvala ruska  kompanija Gasprom pesmom „Breaking Law“…

Gasovod „Severni tok 1“,kojim se ruski gas isporučuje Evropi, pre svega Nemačkoj, radi s 20 odsto kapaciteta jer se, prema tvrdnji Gasproma, od šest turbina, kojima se gas utiskuje u cev, četiri nalaze u stanju neophodnog remonta, a jedna samuje u Nemačkoj čekajući…ne zna se tačno šta : odobrenja ruskih carinskih organa, kako tvrdi Siemens, ili garancije da će budući remonti biti pošteđeni delovanja sankcija, kako tvrdi Gasprim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com