Tajna večera u Briselu – ko je Kurti, ko Milica, a ko Juda

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u petak je rekao da ne samo da tokom nedavnog boravka u Berlinu  nije večerao sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem nego se sa njim nikad nije ni rukovao.

„Ako sam bio na večeri s Kurtijem, ja od večeras nisam predsednik Srbije“ rekao je Vučić i objavio da je sporne večeri u  restoranu bio sa kćerkom Milicom Vučić što može da potvrdi devet osoba čija je imena naveo, ali ni tad nije bio baš ješan, tako mu je bilo posle razgovora koje je pre toga imao.

Svaka čast onome kome je Milica Vučić ličila na Kurtija, rekao je Vučić i izrazio očekivanje da će povodom vesti o večeri s Kurtijem dobiti izvinjenje od Vuka Jeremića.

Što se berlinske večere tiče, Politika je na svom sajtu 4.maja prenela da su Vučić , Kurti i Lajčak razgovarali tokom neformalne radne večere u organizaciji nemačkog kancelara Olafa Šolca, kako je na svom Twitter nalogu objavio specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

A zatim je Vuk Jeremić na svom Twitter nalogu objavio da zna još više :“Sinoć su dvojica istaknutih balkanskih političara, nakon večere sa izaslanikom EU, otišli na pivo u bar Standige Vertretung u Berlinu – kao što priliči prijateljima. Šta li su razgovarali?“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com