Vulin: Ova Srbija i ova Vlada ne popuštaju

Kao što vidite Srbija ima čvrstinu i ne popušta, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja povodom kontramere Vlade Srbije da blokira ulazak hrvatske robe u Srbiju.

Vulin

„Ništa što je proizvodeno u Hrvatskoj, da li se prevozi hrvatskim tablicama ili bilo kojim drugim na svetu, neće moći da uđe u Srbiju kamionom, brodom, avionom… Mi moramo da štitimo naše tržište, naš narod“, rekao je Vulin gostujući na TV Pink i dodao: „Mislite da smo srećni zbog toga? Da uživamo? Mi to moramo da uradimo“.

On je dodao da je prethodnih dana razgovarao sa tri evropska komesara i da niko nije mogao da mu objasni vezu između migranata i kamiona, aludirajući na odluku Hrvatske da zatvori granične prelaze za transportni saobraćaj zbog izbegličke krize.

„Mi ovo ničime nismo izazvali… Srbija je danas bukvalno rekla molim vas nemojte to da radite, iako nema naše krivice“, kaže Vulin.

Za hrvatskog premijera Zorana Milanovića, sa kojim je mesecima u medijskom klinču, rekao je da je „neozbiljan čovek, neodgovoran“ i zamerio mu na neukusnim dosetkama i šalama“.

Vulin smatra da će narednih dana biti komentara „evo ih iz devedesetih, vraćaju se u doba sankcija“ i da će ti komentari dolaziti od „ljudi iz naše opozicije koji žive u devedesetim“.

„Srbija koju vodi Vučić ima hrabrosti da se bori za svoje nacionalne interese“, rekao je Aleksandar Vulin i dodao da je Srbija „ovog sekunda spremna za dogovor“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com