Britanski ministar zdravlja podneo ostavku : ima ljubavnicu i(li) ne poštuje socijalnu distancu?

Britanski ministar zdravlja Mat Henkok podneo je ostavku, a na njegovo mesto je odmah postavljen Sajid Dzajed, koji je ostavku na mesto ministra finansija podneo u februaru.

„Oženjeni ministar Henkok“, tako se ističe u svim izveštajima zapadnih medija, snimljen je  kako grli i ljubi visokopostavljenu i udatu službenicu Ministarstva zdravlja Djinu Koladandjelo. Snimke, koji navodno potiču sa sigurnosne kamere Ministarstva, objavio je list „San“.

Pri tome je oženjeni ministar Henkok prekršio pravila o socijalnoj distanci, koja je sam, kao član britanske vlade, postavio.Jer, tvrdi list, snimci su nastali 6.maja 11 dana pre nego što su epidemiološka ograničenja ublažena.

Mada je s ostavkom najpre zatezao, Henkok se u subotu uveče saglasio da mora da snosi konsekvence onaj ko krši sopstvena pravila.I izvinio se, ali ne i sopstvenoj ženi.

I otišao da bude uz svoje troje dece, dok se tek očekuje rasprava o tome kada je zaposlio gospodju, za koju se sad pretpostavlja da mu je ljubavnica i sa kojom je pravila prekršio.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com