Kim Džong Un smršao 20 kilograma

­Južnokorejska obaveštajna služba (National Intelligence Service) u novembru 2020.godine je objavila senzacionalnu vest da severnokorejski lider Kim Džong Un ima 136 kilograma, 50 više nego 2011.godine kad je došao na vlast, a sada je ta Služba obnarodovala senzacionalnu vest da je Kim smršao izmedju 10 i 20 kilograma.

Vest je juznokorejskim novinarima preneo jedan poslanik pozivajući se na National Intelligence Service , prenosi Bloomberg.

Ne zna se da li je Kim Džong Un smršao zato što ima problema sa zdravljem ili da bi smanjio rizik po zdravlje.

Interesantno da juznokorejski obaveštajci ističu da nema nikakvih naznaka da Kim Džong Un ima problema sa zdravljem. On, rečeno je, hoda na uobičajen način i učestvuje na maratonskim sastancima.

Da je ozbiljno izgubio na težini dokazuje se snimcima ručnog časovnika na njegovoj ruci.

Kako svedoči NK News, Kim je za dve rupice suzio kaiš svog 12 000 dolara vrednog časovnika Portofino Automatic proizvod švajcarske kompanije IWC Schaffhausen.

Pretpostavlja se da je Kim Džong Un u srednjim tridesetim godinama, visok je oko 170 santimetara, puši i pije, a ima i porodičnu predispoziciju ka kardiovaskularnim bolestima.

NK News tvrdi da su od srčanog udara preminuli njegovi prethodnici otac Kim Džong Il i deda Kim Il Sung.

Pitanjem zdravlja, a u vezi sa tim i težine Kim Džong Una, strane obaveštajne službe se temeljno bave, navodno, zato što je nejasno pitanje ko bi ga nasledio ukoliko bi umro mlad.

Izvesni, ali ne presudan značaj, daje se činjenici da je tokom 2020.godine nešto značajnija uloga u Severnoj Koreji data Predsednistvu Politbiroa, na čijem je čelu Kim, a u januaru 2021.godine je zvanično promovisan broj dva u upravljanju zemljom : sa displeja širom Severne Koreje iščezli  su slogani i simboli koji predstavljaju Kima, a zamenili su ih slogani i simboli koji glorifikuju Centralni komitet partije, tvrdi NK News.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com