Ko laže: Petar Djurić objavio dokument da za njegovog oca nije bilo respiratora

Petar Djurić iz Zemuna traži da mu se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar izvine zbog tvrdnji da je lagao inače će ih tužiti.

On je, kako opširno prenose i regionalni mediji, na Fejsbuku objavio dokument kojim dokazuje da je njegovim ocu bio potreban respirator, a da je u Zemunskoj bolnici umro čekajući na red za respirator tri dana.

U dokumentu se, kako prenosi Telegram.hr navodi kako je Djurićevom ocu propisano stavljanje na respirator, ali: „Kontaktiran anesteziolog iz Respiratornog centra radi prevođenja – trenutno bez slobodnih mesta pa se lečenje nastavlja u JIN“, piše u dokumentu.

“Moj pokojni otac je tri dana čekao da dodje na red za respirator. Predsednik i doktor smrt nisu se ni potrudili da provere da li je to tačno ili ne, jer polaze u svojoj bahatosti od toga da je lako nekog maloga popljuvati i zgaziti…i da im niko ništa ne može”, rekao je Djurić.

Aleksandar Vučić je juče tokom obraćanja javnosti prigovorio novinarima što objavljuju informacije bez provere i optužio Djurića da je izneo toliku laž da je to jezivo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com