Ministarstvo zdravlja Crne Gore: Nas isključivo interesuje naša država

Pomoćnica ministra zdravlja Crne Gore Vesna Miranović rekla je jutros da će struka u toj državi odlučiti da li će biti otvorene granice prema Srbiji, a na osnovu odgovora koji očekuju od Instituta Batut.

“Institut za javno zdravlje Crne Gore donio je odredjene protokole po kojima smo se vodili, gdje je pacijent od trenutka otkako nije imao simptome dva puta testiran, i test je trebalo da bude negativan, i to se odlično pokazalo. Bili smo potpuno bezbjedni. Koji je princip Srbija preduzela, videćemo. Nas isključivo interesuje naša država”, rekla je pomoćnica ministra zdravlja Crne Gore Vesna Miranović u emisiji „Boje jutra“.

“Struka će odlučiti hoćemo li otvoriti granice prema Srbiji, a na osnovu odgovora koji ćemo dobiti od Batuta. Kakvu su metodologiju primjenili, šta se to promijenilo tokom noći, koja su objašnjenja u pitanju, to ćemo vidjeti. Ne bavimo se politikom, nas interesuje naša država”, rekla je Miranovićeva.

“Razmatraćemo rizik koji stanovništvo Crne Gore može da istrpi, ne posmatramo zemlju posebno. Rizik mora da bude na najnižem nivou, nema potrebe da se raspravljamo jedni sa drugima”, zaključila je ona, a prenose podgoričke Vijesti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com