The New Voice of Ukraine : Putinov izmet ne sme dopasti u ruke strancima

Medju sredstva masovnih informacija engleskog jezičkog područja, čije tekstove u svom pregledu prenosi Yahoo, uvrštena su zasad dva ukrajinska izdanja.

Tako se upravo prenosi tekst The New Voice of Ukraine u kome se citiraju neimenovani francuski mediji, koji tvrde da Putina na putovanjima u inostranstvu prati i telohranitelj zadužen za njegov  izmet.

A Putin u toalet, telohranitelj za njim i dragoceni sadržaj odmah pakuje u specijalne kese, stavlja u specijalnu aktovku i otprema u – Rusiju.

Prema navodima ukrajinskog izdanja, novinari su Putinovog pratioca na specijalnom zadatku prvi put otkrili 2019.godine tokom posete ruskog predsednika Saudijskoj Arabiji, a pratio ga je, tvrdi se, i tokom posete Francuskoj.

Putinov izmet na ovaj način se tretira, piše ukrajinsko izdanje dalje, kako stranci ne bi analizom došli do podataka o zdravstvenom stanju ruskog predsednika.

To zdravstveno stanje već izvesno vreme je pod lupom zapadne javnosti. Od kraja aprila šire se vesti da Vladimir Putin ozbiljno bolestan, ali oko toga od čega tačno boluje zapadni mediji i bivši i sadašnji pripadnici tajnih službi ne mogu se usaglasiti.

Sky News je naročito vredna u prikupljanju izjava o Putinovoj bolesti, a medju relevantnijim se prenosi izjava kontroverznog britanskog obaveštajca Kristofera Stila, čija su saznanja o tome da Rusi poseduju traku koja diskredituje bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u najvećoj meri diskreditivana.

„Prema onome što čujemo od izvora u Rusiji i drugde, Putin je u stvari veoma ozbiljno bolestan“, rekao je Stil za Sky News a prenelo je američko izdanje Insider.

Stil je siguran da Putinova bolest igra važnu ulogu pri odlučivanju o operaciji u Ukrajini, ali „u stvari nije jasno o kakvoj se bolesti radi -da li je neizlečiva ili u terminalnoj fazi, ili bilo šta“.

Za Sky News je u maju izjavu dao i šef ukrajinske vojne obaveštajne službe general major Kirilo Budanov.

On tvrdi da je Putin „u veoma lošem psihološkom i fizičkom stanju i on je veoma bolestan“.

Budanov je čak izjavio da je u Rusiji već u toku proces državnog udara za zbacivanje s vlasti bolesnog Putuna.

„Kretanja u tom pravcu su u toku i ne mogu se zaustaviti“, rekao je on.

Citira se i tvrdnja News Lines Magazine da je došao u posed snimka na kome jedan ruski oligarh tvrdi da je Putin bolestan od raka krvi. Izdanje tvrdi da je identitet oligarha sa snimka potvrdjen, ali nije nadjena i potvrda njegovih tvrdnji o Putinovoj bolesti.

Citira se i pisanje ruskog istraživačkog news outlet-a Proekt iz aprila gde se tvrdi da je Putin imao više poseta specijalista za kancer tiroidne žlezde.

Informaciju o bolesti Putina imao je početkom maja i The Sun.

Bivši KGB-ovac Boris Karpičkov za to izdanje je, ne navodeći izvore, izjavio da postoji ozbiljna zabrinutist da Putin pati od demencije i Parkinsonove bolesti.

The New Voice of Ukraine tvrdi da je i Oliver Stoun izjavio da Putin boluje od raka, ali se ne navodi gde je to izjavio…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com