Milo Djukanović: Neću podneti ostavku, nisam vlastoljubiv

Crnogorski predsednik Milo Djukanović izjavio je da neće podneti ostavku.

On je rekao da neće podneti ostavku ne zato što je vlastoljubiv. Jer, kako može biti vlastoljubiv neko ko se triput povlačio sa svih funkcija, rekao je Djukanović.

Gostujući u emisiji „Ukrštene reči“ crnogorske televizije, on je rekao da je „tajkun Duško Knežević nedostojan protivnik čiji su instruktori oni koji žele da promene vlast u Crnoj Gori – mašinerija nekih partija, medija, nevladinih organizacija, uvek podržani od medjunarodnih centara koji ne odustaju od namere da Crnu Goru vrate u stara   bespuća“.

Djukanović je Duška Kneževića nazvao serijskim lažovom, medjunarodnim prevarantom i lopovom, ozbiljnim kleptomanom, beguncem od pravde, koji je postao tužilac umesto da odgovara za štetu koju je naneo ekonomiji Crne Gore.

Sa svoje strane, biznismen Duško Knežević je nastavio s optužbama na račun crnogorskog predsednika. On je Djukanovića optužio da je osnovao firmu na Kipru kako bi postao i formalni vlasnik bolnice Meljine i 50.000 kvadrata. Knežević je Djukanovića pozvao da kaže ko mu je osnovao firmu na Kipru i ko su mu svedoci da je firma na Kipru njegova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com