Poreklo imovine poznato: TV voditelj s platom od 50.000 dolara

On ne vodi političke emisije nego one na skandalozne teme u kojima su često u centru poznate ličnosti – recimo, vanbračno dete sina iz poznate glumačke familije, ili uobražena trudnoća žene ubijenog biznismena s najpoznatijom estradnom zvezdom u zemlji, ili odjednom isplivala vanbračna deca preminulog pozorišnog miljenika cele zemlje.

Oni se uglavnom rado odazivaju njegovom pozivu, daju na proveru DNK, idu na poligraf.

Ranije je radio na Prvom kanalu, a onda je 2017. godine prešao na državnu televiziju Rusija 1. Uz nevidjenu buku, kojoj niko nije znao pravi razlog.

U intervjuu s Ksenijom Sobčak, kćerkom bivšeg gradonačelnika Sankt Peterburga, slikom i prilikom ruske opozicije i voditeljkom opozicione televizije „Dožd“, Andrej Malahov je upravo obelodanio da je za svoj posao voditelja na Prvom kanalu bio plaćen 50.000 dolara mesečno. Dvojica voditelja su bila plaćena više nego on, rekao je i naveo im imena.

Na sadašnjem radnom mestu voditelja na televiziji Rusija 1 plata mu je podjednako teška, malo diskretnije je utešio publiku.

Ali nije otkrio koliko su i da li su više od njega plaćeni poznati voditelji političkih emisija na njegovoj sadašnjoj televiziji: Vladimir Solovjov, Olga Skabejeva, Jevgenij Popov. Skabejeva je početkom godine kao izmišljene ocenila tvrdnje da joj je mesečna plata 4 miliona rubalja (prema sadašnjem kursu oko 63.000 dolara).

Malahov je promenio televiziju jer u staroj njega, „čoveka koji nosi zlatna jaja“, nisu shvatali ozbiljno ni cenili dovoljno.

U medijima, koji su preneli ovaj detalj iz intervjua Kseniji Sobčak, koja samo nekim čudom još nije bila tema njegove emisije, čitaoci su na platu od 50.000 dolara reagovali bez iznenadjenja.

Bravo, napisali su jedni, retki navodeći visinu svoje platice. U čemu je tajna ovog čoveka, pitali su drugi. I otišli i jedni i drugi da gledaju novu epizodu s Malahovim. I reklame koje ga plaćaju.

One thought on “Poreklo imovine poznato: TV voditelj s platom od 50.000 dolara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com