Selo gori, a Vulin ispituje rejting

Ministarstvo odbrane Republike Srbije je 25. marta ove godine, dakle uveliko tokom vanrednog stanja proglašenog u državi, objavilo poziv za podnošenje ponuda za uslugu ispitivanja rejtinga ministra Aleksandra Vulina.

Rok za podnošenje ponuda je osam dana od objavljivanja poziva, a najkasnije 03. aprila do 11 sati.

Dalje se navodi da ponudu treba podneti “neposredno u delovodstvo Uprave za odnose s javnošću…” ili putem pošte.

Otvaranje ponuda zakazano je takodje za 3. april, ali u 11.30. A posao će dobiti – najniža ponudjena cena.

2 thoughts on “Selo gori, a Vulin ispituje rejting

 • 28. mar. 2020 at 23:38
  Permalink

  Poštovani,
  Molimo vas da o temi kojom se bavite na vašem veb sajtu pod naslovom „Selogori, a Vulin ispituje rejting“ objavite saopštenje Ministarstva odbrane koje vam dostavljamo.

  Saopštenje

  Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, u okviru svojih funkcionalnih nadležnosti, već više od deset godina pribavlja uslugu media monitoringa koji sadrži standardne zahteve – pres-kliping, elektronski kliping, veb-kliping, prenos medijskih objava, naslovne strane štampanih medija, alarm-kliping i eksponiranost ministra odbrane na mesečnom nivou u medijima.
  Ove usluge pribavljaju se na godišnjem nivou, obnavljaju se redovno i transparentno i nisu ni u kakvoj vezi personalno, sa ličnošću koja obavlja dužnost ministra odbrane. Ekponiranost ministra odbrane jedan je od pokazatelja kojima Uprava za odnose sa javnošću meri medijsku prisutnost aktivnosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u javnosti.

  To je jedan od načina sagledavanja i unapređenja rada Uprave za odnose sa javnošću, a opravdanost takve aktivnosti potvrđuje podatak da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije institucija u koju građani Srbije imaju najviše poverenje.

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin niti je tražio navedenu nabavku niti ona ima bilo kakve veze sa ličnim rejtingom osobe koja obavlja javnu funkciju, već se odnosi na rejting ministra odbrane ko god da obalja ministarsku funkciju i jedan je od pokazatelja ukupne medijske eksponiranosti Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

  Podsećamo javnost da su nas neke redakcije napadale i prethodnih godina za istu stvar, bez obzira što i ostala ministarstva u Vladi imaju iste nabavke, pa je interesantno da im je zanimljivo samo Ministarstvo odbrane.

  Reply
 • Pingback: Uprava: Vulin nije tražio ispitivanje rejtinga, mi smo - Ekonomske Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com