Smešna strana sveta: Sam kod kuće!

Badnje veče je, a predsednik SAD Donald Tramp je sam kod (Bele) kuće. Kongresmeni i ostali senatori su zapucali svojim kućama, kako je i red, žena i najmladji sin američkog predsednika na Floridi se spremaju za povratak u Vašington. Budući da bi  predsedniku neskloni mediji jedva dočekali da se on na Floridi zabavlja igrajući golf, dok Vašington trese još jedan shutdown.

Tramp je, dakle, sam kod (Bele) kuće i može u potpunosti i do mile volje da se posveti svom, ipak, najomiljenijem sportu: tvitovanju.

On tvituje, a američki novinari, Badnje veče je, pomno prate:

„Ja sam sasvim sam (siroti ja) u Beloj kući, čekam demokrate da se vrate i naprave sporazum o očajnički potrebnoj graničnoj sigurnosti. Ukoliko demokrate ne bi želele dogovor to bi našu zemlju koštalo više nego granični zid o kome se samo priča. Ludo!“

Američki predsednik je na Badnje veče u mislima i sa Federalnim rezervama Amerike:

„Jedini problem koji ima naša ekonomija je FED. Oni nemaju osećaj za tržište, oni ne razumeju nužnost trgovinskog rata, niti jakog dolara ili demokratski shutdown oko granice. FED je kao moćni golfer koji ne može da da dobije poen jer nema osećaj – ne može da povuče“.

Jedino je Saudijska Arabija ulepšala Badnje veče američkom predsedniku.

„Saudijska Arabija se saglasila da donira novac potreban za obnovu Sirije umesto SAD. Vidite? Zar to nije divno da veoma imućne zemlje pomažu  obnovu sebi susedne zemlje, radije nego velika država, SAD, koja je udaljena 5000 milja. Hvala Saudijska Arabijo!“

Dobro, na Badnje veče predsednik nije zaboravio ni fake news ni novinare, ali to je već klasika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com