Smešna strana sveta: Od Bregzita do Megzita

Glavno da su duhoviti: taman smo se smirili povodom njihovog hoću – neću izlaska iz EU odnosno Brexit-a, a Britanci su nam servirali novu i sličnu društvenu igru: Megan i Hari postaju nezavisni.

Ekonomičnosti radi, The Sun je odmah lansirao i skraćenicu za hoću – neću osamostaljenje od kraljevske porodice princevskog para od Saseksa iliti Megzit!

Eto. Megan i Hari su objavili da prestaju da obavljaju kraljevske dužnosti, a namera im je da ostvare finansijsku nezavisnost.

E tu su se odmah javila dežurna zakerala da ih pitaju što finansijsku nezavisnost nisu objavili pre nego što je sa 2,4 miliona funti sterlinga novca poreskih obveznika renoviran Fragmor house, kuća u kojoj žive i šta ćemo sa 650.000 funti sterlinga koliko poreske obveznike košta njihovo obezbedjenje.

Da će sa Megzitom biti zanimljivo koliko i sa Bregzitom potvrdila je i kraljica Elizabeta objavom da su razgovori o osamostaljenju šestog u naslednom redu njenog potomka tek u početnoj fazi.

To osamostaljenje od kraljevskih dužnosti ne i od krune, kraljicu je više naljutilo nego intervju BBC-u koji je povodom svog učešća u aferi Epstajn dao njen sin Endrju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com