Čemu su nas podučili dobitnici Oskara

Bred Pit, dobitnik Oskara za sporednu ulogu, poslao nam je poruku o svojim političkim stavovima, a Hoakin Finiks, dobitnik Oskara za glavnu mušku ulogu, poslao nam je poruku o svojim…ups, političkim gledanjima na prava životinja.

Obojica su glumci i glumci najavljivači na 92. dodeli nagrade Američke akademije su nekoliko puta govorili o uticaju filmova i njihovih aktera. Dakle, i glumaca.

Bred Pit se požalio da je dobio samo 45 sekundi da, kao dobitnik Oskara, kaže šta ima, ali se odmah utešio: to je 45 sekundi više nego što je Džon Bolton dobio da kaže šta ima pred Senatom u procesu za impičment američkog predsednika Donalda Trampa.

Džon Bolton, bivši savetnik za bezbednost Donalda Trampa, tako je i zvanično postao ikona „druge Amerike“. Jer nije važno, što bi rekao Deng Sjaoping, da li je mačka crna ili bela, važno da lovi miševe…

Da sam njega slušao već bismo zaratili, optužio je sa svoje strane Tramp Boltona. Nije vrag da je zato Oskar pripao južnokorejskom filmu.

Bred Pit je odmah Kventinu Tarantinu predložio da snimi film o slučaju Bolton i da u tom filmu ispravi ono ućutkivanje Boltona u Senatu, da, bar u filmu, „to uradimo kako treba“.

Poruka dobitnika Oskara za glavnu mušku ulogu Hoakina Finiksa bila je mnogo filozofskija. Finiks je ljudskoj vrsti prebacio što kravi otima tele, a onda i mleko…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com