Da osete šta je pritisak : Sankcije za 19 biznismena i 47 članova porodica

SAD su na svoj sankcioni spisak uvrstile 19 ruskih biznismena i 47 članova njihovih porodica – blokira se imovina njihovih kompanija, njihove nekretnine, jahte i biznis avioni. Uskraćuje im se viza za ulazak u SAD.

„Mi hoćemo da Putin oseti da je pod pritiskom. Mi hoćemo da njegovo okruženje oseti da je pod pritiskom“, izjavila je pres sekretarka Bele kuće Džen Psaki, a prenosi Komersant.

Sankcije su uvedene : Ališeru Usmanovu, Dmitriju Peskovu (pres sekretaru Vladimira Putina), Borisu i Arkadiju Rotenbergu, Jevgeniju Prigožinu, predsedniku kompanije Transnjeft Nikolaju Tokerevu, generalnom direktoru Rosteksa Sergeju Čemezovu, biznismenu Igoru Šuvalovu…

Sankcije su uvedene porodici Tokareva : supruzi Galini i kćerki Maju, porodici Borisa Rotenberga : supruzi Karini i sinovima Romanu i Borisu, porodici Arkadija Rotenberga:. sinovima Pavelu i Igoru i kćeri Liliji, porodici Čemezova : supruzi Jekaterini, sinu Stanislavu i pastorki Anastasiji, porodici Šuvalova : supruzi Olgi, sinu Jevgeniju i kćeri Mariji, porodici Prigožina: supruzi Polini, kćeri Ljubov i sinu Pavelu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com