E, oni drmaju svetom!?

Sutra u Austriji počinje redovni godišnji sastanak kontroverzne grupe Bilderberg koju bije glas da iz senke vlada svetom.

bilderberg

Prema navodima zapadnih medija na sastanku koji će ove godine trajati od 11. do 14. juna učestvovaće 140 najmoćnijih ljudi zapadnog sveta iz oblasti politike, ekonomije, finansija, nauke i medija.

Na dnevnom redu će im biti: SVE. Zaključci koje će doneti neće biti objavljeni.

Nekolicina zapadnih medija se pohvalila da zna i imena glavnih učesnika. Medju njima kao što se može razumeti i videti na nekoliko portala nema nijednog predstavnika neke institucije ili kompanije iz Kine, a Rusiju predstavlja Sergej Gurijev profesor ekonomije koji se se nedavno iselio u Francusku.

Mediji su zapaženo predstavljeni: tu će biti šefovi nemačkih medijskih kuća Axel Springer i Gruner und Jahr kao i glavni ekonomski komentator Fajnenšl Tajmsa Martin Volf.

Bilderberg grupa je osnovana 1954. godine na inicijativu princa Bernharda od Holandije. Veruje se da je na nekom od kongresa Bilderberg grupe osnovana još kontroverznija Trilateralna komisija, odlučeno da se uvede evro… i još mnogo toga važnog, a iz senke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com