Geodeta i menadžer za ugovore potrebni za crnogorski autoput

Kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC), koja gradi prioritetnu deonicu prvog crnogorskog autoputa Bar – Boljare, objavila je oglas za inženjera geodetu i menadžera za ugovore.

Kako se precizira u oglasu, u opisu posla inženjera geodete je analiziranje, preusmeravanje i provera aktuelnog obima radova na projektu, računanje aktuelnog obima završenih radova, uključujući radove podizvođača, kao i periodično proveravanje podataka o poprečnoj tački. Zadatak inženjera geodete će biti i da učestvuje u drugim poslovima u skladu sa zahtevima projekta, prenosi Radio-televizija Crne Gore.

Uslovi koji se zahtevaju od kandidata su završen građevinski fakultet, posedovanje relevantnog sertifikata o topografiji, najmanje pet godina iskustva u geodeziji, dobro poznavanje FIDIC-a i drugih formi ugovora, poznavanje tržišnih cena materijala i opreme. Zahteva se i dobro pisano i usmeno znanje engleskog jezika, poznavanje kompjuterskog softvera, posebno MS Office-a i AutoCAD-a, sposobnost rada pod pritiskom, spremnost na prekovremeni rad i poslovna putovanja.

U opisu posla menadžera za ugovore su priprema ugovora o nabavci, o delu, podizvođački i drugi ugovori, finalizacija ugovorne dokumentacije, administracija i vođenje ugovora. Posao menadžera za ugovore, kako se navodi, biće i svakodnevno vođenje ugovora i prijava za isplate po osnovu ugovora, pregovaranje o svim nalozima za izmene ili odstupanja i ocenjivanje, beleženje i izveštavanje o obavljanju posla i sposobnosti svakog podizvođača i pružaoca usluga uz sticanje iskustva.

Uslovi koje kandidat mora da ispunjava su stepen bečelor u pravu, ekonomiji, građevinarstvu i srodnim fakultetima, dve godine radnog iskustva u oblasti ugovora, iskustvo u projektu iz oblasti građevinarstva ili zajedničkog ulaganja, kao i poznavanje uslova FIDIC-a, da poznaje i prihvata politiku i procedure kompanije, kao i procedure u vezi sa ugovorima i nabavkom…

Kandidati CV na engleskom jeziku mogu poslati na e-mail info@crbcmontenegro.me.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com