Kazna da zavisi od vrednosti kola

Pošto se jedan mladi vozač automobila BMW X6 na Instagramu pohvalio vožnjom kroz pešačku zonu, gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin je predložio da kazna za takav prekršaj ubuduće ne bude 2000 rubalja (oko 30 evra), nego procenat od vrednosti automobila.

BMW X6

Jer autor video-zapisa na Instagramu se pohvalio da se kazne od pišljivih 2000 rubalja ne boji – „keša imam“!

Kad je policija objavila da istražuje postavljeni video zapis, on je nestao sa Instagrama, a navodni autor je pokušao da napravi zabunu tvrdjom da policija hapsi pogrešnog čoveka, jer navodno nije vozio kola taj nego neko drugi. Moskovska policija je saopštila da je na 10 dana pritvoren osumnjičeni za višestruki prekršaj u parku Muzeon, a da je postupak pokrenut i protiv roditelja koji je dao na upraljanje automobil licu kojem je oduzeta vozačka dozvola, a onda je ta informacija demantovana.

Za vožnju po pešačkoj zoni moskovskog parka Muzeon osumnjičen je 20-godišnji Kiril, sin biznismena Olega Romanova. Sad tata Romanov  tvrdi da je snimak podmetnut njegovom sinu i da se uopšte ne radi o njihovom automobilu. On ne zna kako, ali sve je isfabrikovano.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com